EUROPA THERME BAD FÜSSING / zájezd

EUROPA THERME BAD FÜSSING / zájezd

Galerie

Vstupenky on-line ZDE

SO 12. října / Odjezd v 7 hodin od KD / Návrat cca 20.00 / V ceně 990 Kč nezahrnuje pojištění léčebných výloh a připojištění úrazu /

Přímo u lázeňského parku se nachází areál Europa Therme. Odpočinek a zážitky najdete ve 27 až 40 stupňů horké vodě. Patnáct různých bazénů tvoří 3000 m² velký termální areál, který jen tak někde nenajdete. K senzacím patří proudící kanál, vířivky, velký sírový plynový bazén, AeroSalzum, zařízení s infračervenou technikou a různorodá solária, a taktéž 200 m² velký bazén s atrakcemi jako např. ležení ve vzduchovém proudu, whirpooly a vířivka. Magnetem návštěvníků je 1000 m² velký saunový ráj s neobyčejnou wellnessovou kulisou: tři finské suché sauny, jedna bylinková pára, tři parní groty, bahenní pára, banja sauna, vířivý a masážní bazén s možností potápění atd., které zde vytvářejí místo pro blahodárný pocit a zdraví.

Jednotná cena včetně vstupenky je 990,- Kč, neobsahuje pojištění léčebných výloh a připojištění úrazu. Do areálu mohou děti od 3 let. Vstupenky můžete zakoupit on-line nebo v kanceláři KD.

Odjezd v 7.00 od KD, příjezd cca 20.00 tamtéž.

Na závěr výletu bude opět možnost nákupu potravin v Aldi.

Délka akce: 660 minut
Datum lokální premiéry: 12. říjen 2024

KSM Bechyně uvádí

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Sobota, 12. 10. - 07:00
Autobus
Název: Europa Therme Bad Füssing / zájezd
Cena: 990,00 Kč
Místo: Autobus